Kazar in Budapest! -” Good shoes take you good places”

012

027

018

Egy üzlet ahova betérsz és kényeztetés fogad. Csodaszép, elegáns, kellemes és barátságos hangulatú, ezek mellett pedig hihetetlen precíz minden. Az Allee földszintjén levő Kazar üzlet mellett, egyszerűen nem lehet elsétálni. Muszáj volt betérnem és feltérképeznem, hiszen ez az első Kazar üzlet Magyarországon. A lengyel cég már meghódította a divatvilágot. Modellek, divattervezők, stylistok, bloggerek rajonganak a szebbnél szebb cipőikért, táskáikért és most végre Magyarországon is elérhető. 

048

064

066

021

035

044

Minden bőr. Minden letisztult és nagyon mai. Luxus és minőség elérhető áron. Ezek a darabok a kedvenceim, de ezen kívül is számos csoda vár Benneteket a Kazarban. Nem is tudom nektek elmondani, mennyire beleszerettem a cipőkbe. Egyszerűen maga a tudat, hogy egy szépséges és jó minőségű cipő van a lábamon az egész kedvemet befolyásolja.
 “Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life.” Ebben hiszek. A cipő erőt ad, önbizalmat, magabiztosságot. Kell ennél több egy 20-as 30-as éveiben járó nőnek? Egyértelműen nem. Számomra egy új cipő megvétele maga a változás és a fejlődés. (Tudom, kissé fanatikus vagyok, de ebben tényleg hiszek.)

037

040

091

016

A cipők mellett, táskák, clutchok, kendők, övek, pénztárcák is megtalálhatóak az  üzletben. Mindezek mellett akár a párodat is magaddal viheted, hisz a férfi részleg is káprázatos. Biztos vagyok benne, hogy a barátodnak is tetszeni fog. Nagyon elvarázsolt és jó érzés volt fotózni a szebbnél szebb darabokat. Egy kis bepillantás a férfi részlegbe: 

070

074

081

076

Remélem meghoztam a kedvetek, hogy betérjetek az üzletbe (Allee földszint) , ígérem nem bánjátok meg!:)

XX, Claudia 

Advertisement

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s