5 típusú Instagram account, ami halálra tud idegesíteni

THAT’S WHY I NEED TO UNFOLLOW YOU… sorry, don’t take it personal

1. A szelfi-mániás kiscsaj

Naponta három kép csücsürítve, vicsorítva, mosolyogva, bárhogyan de túl sok. Egy szelfi nem inspirál és nem ad pluszt kivéve ha nem te vagy Kendall vagy Cara akkor biztosan követlek, a szelfi sorozatod ellenére is.

kenda

2. Too much boobs

Ez az ami igazán ki tud kergetni a világból. Összenyomott, felnyomott, szétnyomott, push up ide meg oda, de look at me milyen jó mellem van. A legszomorúbb, ha ez ráadásul még egy hazugság is. Tudod… ha kicsomagolnak és romlott vagy esetleg üres vagy. Ezekhez még hozzájönnek, a bugyis képek és így tovább… Ha nincs nyár és bikini show akkor felejtős…

tumblr_nl92xlcZ2o1serxj6o1_500

3. Izompacsirták

Ha nem egy fitness guru vagy, akkor hanyagold. Férfi létedre egyfolytában a kigyúrt testedet fotózod?! Fekszel az ágyban és a sixpackeddel vagy elfoglalva?! Olyannyira, hogy rögtön tolod fel instára?! Ne haragudj, de nekem nem jön be. Szeretem a szép kidolgozott testeket, de ezt privátban kérlek…

tumblr_nhltyhRlpb1siboy7o1_500

4. We are best friends or more like sisters… but we know each other for a week.

Naponta három közös szelfi, együtt alvások, közös kajálások, bulik és hashtag tesók vagyunk. Ez mind szép és jó, de az biztos, hogy meg kell válogatni kit hívsz a barátodnak. Ha két napja ismersz valakit, de már tesóként emlegeted, hatvan közös képpel és lufikkal, nekem nem szimpi.

11039719_880026755353407_21956020_n

5. I have sexual life… you know?

Szerelmes vagy, sokat szexelsz, értjük… Pasiddal fürdesz a kádban, éppen smároltok, gyertyafények, romantika… várjunk csak… az óvszert lefotóztad?!Nem érdekelnek a szexes képek, azt hagyjátok meg magatoknak. Cuki képek jöhetnek, hisz szeretem a boldog párokat. De tudjuk hol a határ!

11063162_880026742020075_294243221_n

Love,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s