A book based on sex and drugs – Be HONEST

Byrony Gordon – The Wrong Knickers magyarul A Rossz Bugyik”.  Egy könyv ami teljesen őszinte, semmi szépítés vagy kertelés. Csak a kemény igazság és a valóság. Szexről, drogról, alkoholról, vágyról…

knick

Rengeteg eladott példányszám és ugyanennyi ítélkezés. Az írónő férje még kinyitni sem merte, az anyukája pedig nem beszélt vele több napon keresztül. A 32 éves nőnek férje van és már gyereke is. A 20-as éveiben pedig minden éjszaka más férfinél vagy nőnél kelt fel, kipróbálta milyen hármasban, a kokaint a melléről szívták fel és alig volt józan pillanata. Hosszú viszonyba kezdett egy nős férfival és teljesen szétcsúszott az élete.

Szerencsére Byrony nem büszke a múltjára. Kiírta magából és könyvbe foglalta a múltját. Ez segített neki letisztázni a gondolatait maga előtt. Az viszont, hogy a világ szeme elé rakta, nagy bátorság volt tőle. Az emberek rettentő kritikusak így ahol lehet elhordják őt mindennek. Az igazsság az, hogy el is lehet. Egy ilyen történettel, megadta az esélyt az embereknek, hogy szidják őt.

the erong

Véleményem szerint mindenkinek van egy olyan története amire nem büszke, de ezt nyilván nem tárja a világ elé. Byrony viszont megtette. Nem szépített rajta és felvállalta, amiért tisztelet jár neki. Nem követendő példa, de segítség lehet sok nő számára, aki kiszeretne lépni az alkohol vagy a drog mámorából. Hiszen a lényeg, hogy benned van az erő és ha eljutsz egy olyan szintre, hogy hányingered lesz önmagadtól, onnantól van kiút. És, hogy mi a kiút? Nézz tükörbe, aztán változtasd meg az irányt!

LOVE,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s