WELCOME TO ZÜRICH – CHRISTMASTOUR

December 25.-én szállt fel a gépünk este 8 órakor. Fura volt karácsonykor a reptéren lenni és nem az ágyamban nézni a Reszkessetek Betörők második részét bejglit zabálva, de mindenesetre nagy élmény volt. Landolásnál itt Svájcban már esett a hó, így nekem sikerült a fehér karácsony. 🙂

dsa

dsaaa

das

A barátom anyukájának a barátja él itt kinn, így meghívtak Zürichbe karácsonyozni mi meg természetesen igent mondtunk. A repülőút kellemes volt, mindig rájövök mennyire szeretek repülni és mennyire jó érzés a levegőben lenni. Sokat repültem életem során, de még ilyen szépen nem láttam Budapestet felülről kivilágítva. A reptéren még gyorsan beszaladtunk az újságoshoz és megvettük a Marie Clairet, amiben benne van az egyik kis írásom illetve a blogom neve. Ettől olyan boldog lettem, mert ez számomra nagyon nagy dolog. Így a repülőútat olvasással töltöttem.

mare

zuch

mlo

hi

dsaa

asd

terw

bogi

Sajnos tegnap nem tudtam írni, mert egész nap pörgés volt. Mindenfélét főztünk, hisz jött a nagy család hozzánk. Kacsamáj, aszalt szilvával töltött pulyka, baconos csirke tekercs, füstölt lazacos tormás szendvics és még sorolhatnám. Isteni finom volt minden, szerencsére! Pezsgőztünk, nevettünk és nagyon jól éreztük magunkat. Ma reggel nagy hóesésre ébredtünk és a kilátás gyönyörű volt. Egyszerűen odavagyok Svájcért és alig várom, hogy még jobban felfedezzem a várost. Egy tanács mindenkinek: Utazz és utazz! Bármerre, akár vidékre akár küldöldre, de menj és láss!

LOVE, 

CLAU

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s