2015 WILL BE MY TURN – ÚJÉVI FOGADALMAK

Hamarosan új év kezdődik. Új lapok illetve új élet is kezdődhet, ha hajlandóak vagyunk változni illetve elfogadni a változásokat magunk körül. A kulcs mindig a szívünkben van de hihetetlen mértékben függ attól is, hogy milyen emberekkel vesszük körül magunkat. Rengeteg fogadalmat szokás tenni  újév alkalmából, de sokszor el is felejtjük őket amint beköszönt a február. Nem vagyok a fogadalmak mestere és nem szoktam előre tervezni, de most még is úgy érzem, hogy eljött az ideje összegezni mit is szeretnék megvalósítani 2015-ben.

25

1. Felelősség. Bármennyire is szeretnék az a kislány maradni, aki egész nap Disney meséket néz illetve a hercegnős szobájában játszik, ideje felelősséget vállalnom a tetteimért. Nem menekülhetek el a problémáim és tetteim elől így 2015-ben megfogadom, hogy sokkal felelősségteljesebben fogom kezelni a dolgaimat.

2. Tudatosság. Szeretnék sokkal tudatosabb lenni és nem mindent érzelmi alapon megközelíteni. Tudatosan élni könnyebb és rengeteg energiát tudsz megspórolni magadnak, ha nem borulsz ki minden dolgon.

3.Boldogság. Ideje elfogadnom, hogy a legfontosabb dolog a boldogság. Így a karácsonyi időszakban mindig rájövök, hogy a legjobb dolog mosolyogni és adni illetve kapni. Gyönyörű ez a december és így kellene minden hónapban éreznem. A boldogság te vagy és a környezeted. Így megfogadom, hogy mindig a boldog perceket fogom keresni a boldogtalanok helyett.

4. A tisztaság és a rend. Ebben az évben nagyon igényes lettem a környezetemmel és magammal szemben is. Mindig rend van a szobámban (kivéve ha ép nincs mit felvennem) és elkezdtem imádni a porszívózást. Szeretem csinosítani a szobámat illetve magamat is, így 2015-ben ezt a szokásomat igyekszem megtartani.

5. Étkezés. Na ez az a dolog ami talán a legnehezebb számomra. Imádok jókat enni és sajnos sokszor lecsúszik egy két chips és macaron is a torkomon. Itt az ideje ezeken változtatnom és sokkal jobban odafigyelnem az egészségemre illetve az alakomra.

6. Munka. Sokat dolgozom a blogon illetve mellette fősulira is járok, de itt az ideje, hogy valami tartós munkát is vállaljak. Sajnos az idő tényleg kincs és nehéz egyszerre tanulni, edzeni, barátokkal lenni illetve párkapcsolatban lenni a bulizásról már nem is beszélnék. Bármennyire is szerencsés vagyok, hogy a szüleim tudnak támogatni, de szeretnék egy kicsit függetlenebb lenni így mindenképp munkát keresek a januári vizsgáim után.

7. FASHION CAPITAL. Legjobb döntésem volt elkezdni ezt a blogot, mert hihetetlen mennyire szeretek ezzel foglalkozni. Írni, fotózni és alkotni. Rengeteg tervem van a bloggal kapcsolatban és a legnagyobb szenvedélyem lett így 2015-ben is számíthattok ránk.

8. OLVASÁS. Még többet és többet. Ha lehetne a világ összes könyvét elszeretném olvasni. Minden egyes könyvvel több és több leszek így az biztos, hogy az új évben amikor csak tehetem elmerülök majd egy izgalmas regényben vagy egy szép önéletrajzban. Ahogyan csak lehet művelni fogom magam, mert ez az a kincs amit soha nem tudnak tőled elvenni.

9. DON’T BE A LITTLE BITCH. Ha valaki megbánt vagy fájdalmat érzek valaki miatt, általában nem szoktam annyiba hagyni. Mindig vissza dobtam egy nagyobb kővel, ami teljesen felesleges volt. Energia pocsékolás és nem éri meg.Higgadt illetve nőies magatartás a legvonzóbb és magadnak is csak jót teszel vele. Így megfogadtam, hogy maradok Grace Kelly és nem fogok foglalkozni a bitchy emberekkel. Ők majd boldogtalanná teszik amúgy is magukat és szenvednek a saját kárukban, de én nem adok hozzá. Head up and pull yourself together!

10. TIME TO JOGGING. Ideje helyre pofozni az alakomat, így 2015-ben a testemet muszáj rendbe raknom.

Jelenleg ezt a tíz dolgot soroltam fel és még rengeteg mindent tudnék, hisz egyfolytában fejlődni szeretnék és új dolgokat kipróbálni. Sok mindent megéltünk ebben az évben és még többet fogunk 2015-ben. Álmok, fogadalmak, célok… Akárhogy is mondjuk a lényeg, hogy legyen inspirációnk és tegyünk az álmainkért.

Kellemes Ünnepeket!

LOVE,

CLAU

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s