THOUGHTS FOR TODAY

Mostanában sokat gondolkodok arról, hogy mit változtatnék magamon. Persze itt rengeteg dolgot tudnék felsorolni külsőleg  és belsőleg egyaránt. Szeretnék vékonyabb lábakat, szebb hajat illetve szívesen lennék nyugodtabb természetű és sokkal öntudatosabb. Változtatni mindig lehet és a mai világban már semmi sem lehetetlen.

tumblr_lm29ceJygm1qdekaco1_500

Nagyon érzékeny a lelkem és sok mindent magamra veszek. Ezzel teljesen tisztában vagyok és próbálom kezelni, de néha nehezen megy. Az élet nem mindig habostorta és sokszor belebotlunk olyan emberekbe akiket (elnézést a kifejezésért) de le kell sz_rni! Na és ez nem mindig megy. Sokszor úgy érzem, hogy olyan dolgokat is magamra tudok venni ami egyáltalán nem rám tartozik és nem kellene vele foglalkoznom. Sokszor bántottak meg és éreztem úgy hogy “nem bírom el ezt az egész élet dolgot”. Aztán az idő és a bennem levő SOS erő mindig talpra állított. 20 éves koromra kezdem megtanulni, hogy a legfontosabb dolog a belső béke. Mondhat és csinálhat akármit a világ, de magadnak csak te árthatsz.

tumblr_nf7ijuBki11qjf7jdo1_500

A belső stabilitást persze nem egyszerű megtalálni, de meglehet. Idéznék Punnany Massiftól: ” A külvilág csak színfalak a szívedben a bázis!” Fontos megtalálnunk az igaz barátokat és az olyan embereket akik előre visznek. Ilyen téren igenis lehetünk önzőek, mert ha a lelkünkben béke van akkor másoknak is teljes energiával tudunk segíteni és támaszt adni. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy próbáljuk a lehető legtöbb negatív tényezőt kizárni az életünkből és ezt az energiát fordítsuk a pozitív dolgokra. Hiszen mint mondtam semmi sem lehetetlen…

LOVE,

CLAU

1 Comment

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s