What about Breakfast in anytime?! Villa Bagatelle

image

imageimage

image

image

image

image

    A reggelizés volt mindig is az egyik kedvenc elfoglaltságom. Nincs is jobb dolog , mint hétvégén ébredés után elmenni valamerre és egy nagyot villásreggelizni.

Emlékszem mikor két éve New Yorkban, délután 2-kor megkérdezték tőlem, hogy van e kedvem egy  reggelizni. Én rávágtam, hogy persze de akkor itthon kell maradnunk hiszen máshol nem tudunk  ilyenkor reggelizni. Tévedtem, hiszen New Yorkban szinte bárhol “reggelizhetsz” bármikor. Hazaérkezésem után nagyon hiányzott a késői tojásrántotta illetve a pezsgő,  frissen csavart narancslével.

Éppen ezért gondoltam arra, hogy ideje feltérképeznem Budapestet és megnézni milyen helyek is vannak ahol jókat lehet enni vagy esetleg reggelizni akár délután 4-kor is. 

Nem kellett messzire mennem, meg is találtam az egyik kedvenc helyemet a Villa Bagatellet. Buda csücskében a Németvölgyi úton található ez a csodaszép villa, ahol istenieket lehet enni. Számomra a legfontosabb, hogy milyen a kiszolgálás és mennyire kedvesek a vendégekkel. Itt mindenki kedves, figyelmes és nyugodt. Nem tudom, hogy a hely vagy az ablakon beáradó napfény esetleg a kedves személyzet nyugtatott le teljesen, de nagyon jól éreztem magam. 

Családias és otthonos. Érdemes betérni akár csak egy kávéra, mert garantáltan mosolyogva és jókedvvel fogsz távozni a helyről. Paleosok is nyugodtan tudnak itt válogatni. Mindent helyben sütnek. A macarontól kedve a pékárukat és még sorolhatnám. 

Tegnap csak egy kávét ittam, illetve azért a macaront is megkóstoltam de alig várom, hogy a közeljövőben a nagy villásreggelit is kipróbáljam.  Ajánlom mindenkinek aki rajong a letisztult és családias helyekért illetve az igényes kiszolgálásért. Nagyon feltölt ez a hely  és inspirál. Mindenképpen ugorjatok be ha arra jártok! 

Szép Napot Nektek,

Clau

for more: http://www.villa-bagatelle.hu

  

ä

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s