OUTFITS FOR FALL

 Pár nap és beköszönt az október, az időjárás elég kiszámíthatatlan. Egyszer hideg van egyszer meleg. De addig is egy kis inspiráció az őszi szettjeinkre:

asw

A fehér-fekete kombóról mindenkinek eszébe jut a gimnázium első napja amikor szépen “ünneplőbe” kell menni. De mára ez már elég elavult. Legalábbis nálunk a legtöbben már nem “ünneplőben” jelentek meg, helyette fekete bőrgatya bakanccsal és egy oversize inggel. (Köztük voltam én is).  A lényeg a színkombináció volt. Tehát, hétköznapokra is bátran keverjük a feketét és a fehéret. Mindenképp érdemes beszerezned egy fehér kötött pulcsit, amibe reggel csak belebújsz és már nem is olyan borzasztó a hajnali kelés.:) 

fsda

Nyáron is rajongok a fekete színért és amikor végre ősziesre fordul az idő akkor mégjobban. Egy egyszerű szettet, könnyen fel lehet dobni egy szép hosszú kabáttal illetve sportcipővel. De az air max és hasonló társaikat jobb kerülni idén ősszel. 

lppo

Minden ami meleg és kötött. Legyen az sál, sapi, vagy kardigán! Szürke és bézs árnyalatok előnyben. Kiegészítőként jöhetnek az arany karkötők, láncok, órák. De azért ne essünk túlzásba!

xz

“Bad hair Day” – Reggel nincs időd megcsinálni a hajad? Ismerős érzés, ugye? De a sapi mindent megold! A mosolyodat se hagyd otthon!:)

yu

A kép magáért beszél. Gyapjú kabát a meleg időkre, illetve mit szóltok egy kockás sálhoz? Nekem nagyon bejön. A cipő meg maga a siker, ha a rossz idő ellenére is belebújtok:)

asfd

Idén ősszel nagy sláger a khaki és a bordó árnyalat is.  Remekül párosíthatod a feketével illetve a szürkével. Garantálan nem fogsz mellé lőni. Egy ilyen surranót sem árt beszerezni! Egész nap kényelmesen és stílusosan szaladgálhatsz.

daa

Bőrkabátok minden mennyiségben. Szőrmék is jöhetnek. Napszemüvegeket még ér elől hagyni, reméljük sokat fog sütni a nap is!:)

LOVE,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s