LONDON STYLE with V

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Image

Vivivel egy pár castingon találkoztunk és rögtön megfogott valami a stílusában. Annyira más volt, hogy rögtön felfigyeltem rá. Nem rég végig néztem a képeit és úgy éreztem muszáj veletek megosztanom ezt a rövid kis interjút V-vel és ezeket a csodás képeket amiket Kisanna Vipler készített: https://www.facebook.com/kisannaviplerphotography

 

Hogyan jellemeznéd a stílusod?

V: Ez egy nagyon jó kérdés. Őszintén szólva sohasem tudtam besorolni magam valamilyen stílusirányzat követői közé. Legtöbbször ha megtetszik valami, akkor azt hordom és szeretem keverni a stílusokat.

Ha jól tudom jelenleg Londonban vagy. Miért pont London?

V: Igen, London… Egy kósza ötletnek indult tavaly nyáron miután fogtuk magunkat a legjobb barátnőmmel (Kisannával) és kistoppoltunk egészen Londonig. Szóval októberben kijöttünk ketten és egy hónapja sikerült egy hatalmas és szép lakást találnunk, ahol egy magyar sráccal és még két lengyel fiúval élünk együtt. Az egyik a barátom:) Imádom úgy élünk, mint egy nagy család. 

Mi inspirál a városban?

V: Beleszerettem az emberekbe és az élethez való hozzáállásukba. Könnyű munkát találni, amiből kényelmesen elélünk. A Camden Marketon kezdtem el dolgozni, amit azért szeretek, mert nap mint nap, a világ minden pontjairól jönnek emberek és akár egy félmondattal feldobják az egész napom. Talán ez ami igazán inspirál… Emberek és a sorsok. Nem egy rendszeres vásárlóm öntötte már ki a lelkét:)

Hogyan öltözködnek ott az emberek? 

V: Itt mindenki az aki épp lenni akar. Mindennapos látvány a húsz centis holdjáros cyberpunk vagy a széttetovált és piercingezett 60 éves bácsi (nem túlzok). Persze ilyeneken az átlag turisták elszörnyednek de alapjában véve ez itt átlagos. És ez így is van rendjén… Fölösleges energiapazarlás másokat elítélni a kinézetük miatt.

Mi az amit nem szeretsz Londonban?

VRiasztanak a felhőkarcolók es elegem van a turista látványosságokból.

Egy mondatban, hogyan fogalmaznád meg az életed?

V: Egyszerüen élek, de boldogan.

 

 

Lots of LOVE,

Clau

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s