PHILIPP PLEIN FOR LOVE

Kevés kampányanyag szokott megfogni. Számomra sokszor elcsépeltek és unalmasak.

Szeretem, amikor egy fotó érzéseket tud átadni. Érzek valamit, amitől több leszek. Amikor minden egyes részletet megfigyelek és csak csodálom a képet. Ad vagy üresebb leszek. Megfog vagy kiábrándít. Szeretem vagy utálom. Általában ilyen érzéseket tud kelteni bennem egy erős kampányanyag. 

Amikor egy újságot átlapozok és kiszúrom a lényeget. A tömegben ott van a szép. Ilyen amikor az aktuális Vogue van a kezemben és csak lapozgatom a több száz oldalt és amikor megállok… Na annál nincs jobb! Akár húsz percig is képes vagyok elemezni egy képet ha megfog benne valami.

Szóval ez most is így történt. Találtam valamit ami számomra kincs. A drága PHILIPP PLEIN!

Szezonok óta figyelem és döbbenet mennyire kreatív és ügyes munkát csinálnak. Meg szeretném veletek osztani:

Image

Image

A 2012/13-as őszi téli kampányanyaguk volt az első amit még Instagramra is külön feltöltöttem, mert teljesen szerelmes lettem. Terry Richardson fotózott ami önmagában tökéletes de az, hogy Ed az egyik modell… Nekem már túl sok volt a jóból. Terry a tipikus kockás ingét viseli miközben könnyedén fotóz. A képek vadak, erősek és nagyon szex. Bunda, latex, bőr, piros rúzs és szia Chuck… Gyönyörű! A képek természetesen New Yorkban készültek a Milk Studioban. Philipp Plein imádott Terryvel dolgozni, mert mindig őszinte és szókimondó. Ha valami rossz az rossz és nem rizsázik. Philipp a jövőben is tervezi, hogy Terryvel fog dolgozni. Én nagyon támogatom!

Image

Image

Image

Rögtön felfigyeltem ezekre a remekművekre. Erősek a kontrasztok és csak úgy vibrál a szemem. Elegáns, letisztult, luxus hatást kelt. Nem csoda, hogy ez az idei tavasz /nyár-i kampány képek. A képek Milánóban készültek és a fotós Francesco Carrozzini volt. Gratula!

Philipp Münchenben született 1978-ban és már fiatal korában csak a művészet érdekelte. A családjának hála már kicsinek bejárta a világ legfontosabb múzeumait és kiállításait ahol rengeteg inspirációt szerzett. 2004-ben indította a márkáját és azóta felfelé ível. Az első butikot 2009-ben nyitotta Monte Carloban. Mára már több helyen is letelepedett a Philipp Plein márka, olyan helyeken mint Dubai, Moszkva vagy Berlin. 

Ha esetleg jobban érdekel a téma itt mindent megtaláltok : http://www.philipp-plein.com/

LOVE,

Clau

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s