MODELS DURING FASHION WEEK

Legnagyobb álmom, hogy egyszer én is részt vehessek a Fashion Weekeken mint vendég. Erre a zártkörű rendezvényre még a divatlapok szerkesztői is alig tudnak meghívót szerezni. Itt mindent első kézből lehet látni és feltérképezni a következő szezon irányzatait.

Emlékeszem mikor 4 éve pont New Yorkban voltam az őszi divathét idején és csak bámultam a rengeteg érdekes és feltűnő embert. Az utcákon hemzsegtek a sietésben lévő modellek akik az egyik showról futottak a másikra illetve rengeteg fotós akik megállás nélkül villogtatták a kamerájukat. Szerkesztők és stylistok szürcsölték a kávéjukat és a sztárokról nem is beszélve. Nagyon nagy élmény volt csak leülni egy padra és figyelni az embereket (bár Manhattanben ez a divathét nélkül is nagy élmény), akkor erősödött bennem nagyon az a tudat, hogy én ebben a világban szeretnék lenni. Azóta mindig nyomon követem a divathét eseményeit és az egyik dolog ami mindig megfog az a modellek laza öltözködése. Imádom, hogy lazán smink nélkül is ragyognak. Akár egy hosszú ing egy bakanccsal napszemüveg sort kombináció és máris imádom. Követni való példák:

Image

Bőrszoknya – bakancs – szemüveg – lenge poló és kész is. A lényeg itt a szoknya szabása mindig ügyeljünk arra, hogy az alakunkhoz megfelelő szoknyát viseljünk.

Image

A két barátnő. Őrültek együtt.  Balenciaga és Zanotti cipők. Cara kisasszonyt mindig jókedvében lehet látni bár bevallom nálam néha kiveri a biztosítékot ez a ” túl jó kedv” lehet azért mert mostanában minden második oldalon Cara arcát látom. Nem vitás, hogy szép lány de nálam nem több. Mellesleg itt barátnője, Jourdan Dunn szettje viszi el a pálmát.

Image

Fehér és a pezsgőszín bárhol bármikor (mondjuk nem kirándulásra ajánlom) de az egyik kedvenc párosításom. Always classy.

Image

STOP! Ha még nincs boyfriend gatyád és bejön ez az irányvonal akkor feltétlen szerezz be egyet mert egész nyáron imádni fogod. Convers vagy magassarkú, blézer vagy oversize trikó lényegtelen mert mindennel kombinálhatod alkalomtól függően.

Image

Ez a khaki színű overál rögtön szerelem első látásra ezzel a melénnyel meg tökéletes. Bár én a cipőt inkább valami telitalpúra vagy bakancsra cseréltem volna de így is LOVE IT.

Image

Ambrosio ezt nagyon eltalálta. Minden hibáltlan.

Image

A végére hagytam Karliet, mert ez a kép az egyik kedvencem. Igaz ez nem a Nagy Almában készült fotó hanem a Szerelmek városában de imádunk Kloss kisasszony!

Sok puszi Nektek,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s