Gigi Hadid még mindig a csúcson / HARPER’S BAZAAR

hbz-gigi-hadid-may-2018-02-1523375710hbz-gigi-hadid-may-2018-04-1523375631hbz-gigi-hadid-may-2018-08-1523046878

Érdekes, hogy az emberrel mennyi minden történhet évek alatt, elkezd valamit és teljesen másképp fejezi be (ha egyszer befejezi). Éppen ezért rajongok a kreatív foglalkozásokért. 2014 óta sokat fejlődött a blogom története, közben kiadtam egy könyvet és a java még csak most jön. Szeretnék egy olyan közösséget kialakítani, ahol a divatot és a szépséget ünnepeljük, a kreálás művészetét. A stílust és az eleganciát. 

Sokan vagyunk akik a divatot ünnepeljük, de sokan elfelejtjük a tökéletes kiegészítőt: a stílust. Számomra a stílus az elegancia, a művészet és nem utolsó sorban a tudás. Rengeteg olyan nőt láttam már aki megvásárolta a hatszázadik magassarkúját is de hiányzott belőle azaz elegancia és tudatosság ami gyönyörűvé varázsol egy nőt. Látni a világot és átérezni a világot, amihez kell egyfajta empátia. Érzékenység, művészet, csoda.  Éppen ezért csak biztatni tudom minden kedves olvasómat, hogy olvassunk sokat, legyünk kiváncsiak a világra, lássunk minél többet. Néha tegyünk kivételt és vegyünk a kezünkbe egy külföldi magazint és lapozzuk, olvassuk át. 

A Harper’s Bazaar májusi számát mindenképp érdemes lesz beszerezni, elnézve ezeket a csodálatos fotókat. További fotókért, videóért és interjúért kattintsatok a linkre: https://www.harpersbazaar.com/culture/features/a19695423/blake-lively-interviews-gigi-hadid/

Szerző: Perepelica Claudia

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s