Jelentem, visszatértem! Avagy újra a divatszakmában

Egy ideje észrevehettétek, hogy egyre több divattal és szépséggel kapcsolatos poszt kerül fel az oldalra és a blogom arculata is kezd jelentősen átváltozni. Sokan felteszitek a kérdést, hogy mi történt? Hiszen én mindig a párkapcsolati témákat ragadtam meg vagy a félelemről, szorongásról írtam. Szó esett féltékenységről, belső vívódásokról és most pedig kasmír kabátokról és matt rúzsokról posztolok. “Jaj ne Clau, te is beállsz az üres fejű külsőséges bloggerekhez?” / Az ilyen kijelentéseket egyébként nem tartom felelősségteljesnek csak az irónia kedvéért írtam. / (Folytatás a fotók alatt.)

IMG_9616IMG_9609-2IMG_9649-2IMG_9673-2IMG_9686-2

Úgy érzem tartozom egy kis magyarázattal, hiszen Ti vagytok azok akik nap mint nap velem vagytok és bár mindig örömmel fogadom a frissen csatlakozókat, vagytok páran akik a kezdetektől fogva kísértek az utamon. Ez a bejegyzés inkább Nektek szól, akik a kezdetektől velem vagytok, hiszen az újaknak már valószínűleg teljesen más képe lesz rólam, mivel ők korábban nem ismertek.

Mi is történt valójában? A helyzet pofon egyszerű: változás. Nem is olyan régen még tiszta szívvel tudtam írni fájdalmakról, mély depresszív gondolatokról de ma már akármennyire is próbálkoznék, nem tudnék. (Higyjétek el próbálkoztam.) Lassan egy éve kezdődött egy nagy utazás a lelkemben és az életemben egyaránt és megváltoztam. Tudom, elfogok veszíteni egy pár kedves olvasót, követőt, de ezt vállalom. Vállalom és csak remélni tudom, hogy ez az új út mégtöbb friss olvasót, követőt fog eredményezni.

Ma már egyre kevésbé foglalkoztatnak a párkapcsolati problémák, a fájdalmak definiálása vagy az “igazi nő” jellemzése. Ma már nem szeretnék ítélkezni, nem szeretnék más emberek életével pedálozni és nem akarom megmondani, hogy mi a helyes és mi a nem. Hiszen ki vagyok én? Csak egy lány, akinek mindig is volt véleménye.

Kislánykorom óta a divat érdekelt. 8 évesen már a divatmagazinokat figyeltem, kollázsokat készítettem és rajzoltam. A körülöttem lévők mindig is kikérték az öltözködésükkel kapcsolatban a véleményemet és ha vásárolni kellett, akkor mindig én voltam a végszó. Amikor még alig tudtak az emberek a divatblogokról (értsük ezt úgy, hogy 10 évvel ezelőtt még szinte senkinek nem volt blogja) én már akkor napi szinten csekkoltam a külföldi, mára már híres “influencereket”, mint például: Chiara Ferragnit, Bryanboyt, Rumi Neelyt. Amint lehetőségem adatott rá, fotózni kezdtem és 2012 volt az egyik legboldogabb évem, amikor összegyűjtöttem egy iPhonera és onnantól kezdve elindult az Instagramom és a folyamatos tartalomgyártás.

2014. Sok kisebb blog és próbálkozás után, elindult a Fashion Capital. Divatblogot akartam kreálni egy olyan oldalt ahol az embereket inspirálhatom, hogy merjenek kilépni a komfortzónájukból és ne sajnálják az időt és a pénzt a megjelenésre. Hiszen a mai napig úgy gondolom, hogy itthon az emberek többsége úgy gondolja, hogy: jól öltözöttnek lenni luxus. Pedig a stílus és az öltözködés egy kincs. A divatblog végül egy “lélek blog” lett egy darabig, hiszen annyi nehézségen mentem keresztül, hogy írnom kellett szerelemről, családról, fájdalmakról, de igazából ez nem az én utam volt. Az én utam mindig is a kreálás, a szépérzék és a mosoly volt. Szerencsére ma már a helyemre kerültem és megtaláltam a lelki támaszom és a szenvedélyem egyaránt.

De akkor mire is számíthattok a jövőben tőlem? Rengeteg inspirációra, öltözködési tippekre vagy éppen szépségápolási titkokra. Interjúk sorozatára, amiket a legnagyobb nevekkel készítek el, hogy ti is jobban belelássatok a szakma rejtelmeibe. Igényes, letisztult képi világra és kulisszatitkokra. 2018-ban a videózás sem fog elmaradni és jelentkezhettek hozzám személyes konzultációkra is. A konzultációk során, lehetőségetek nyílik több téma közül is választani.

A konzutációk során, lehetőségetek nyílik megismerni a szakma előnyeit, hátrányait. Segítek az alapok elsajátításában. Személyi styling és gardróbfrissítés csomagomat is kérhetitek, de erről részletesebben is tájékoztatni foglak Titeket, hamarosan. Addig is ha felkeltette az érdeklődéseteket a konzultáció és szeretnétek megvalósítani az álmaitokat, szakmailag vagy öltözködésileg, írjatok nekem az alábbi címre: fashioncapital@yahoo.com

Tartsatok velem hiszen rengeteg újdonsággal várlak Benneteket!

Kabát: H&M
Szoknya: H&M
Pulóver: Opus, Van Graaf
Táska: Calvin Klein, Van Graaf
Csizma: Zara

Fotó: Antal Noémi

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s