KHAKI LOOK X RAMI

IMG_6803

Arra gondoltam, hogy megmutatok egy nagyon egyszerű trükköt, hogy hogyan varázsolhatunk egy megjelenést rögtön elegánssá vagy lazábbra. Ezt azért szeretném Veletek megosztani, mert rengetegszer volt olyan, hogy egy elegánsabb helyen kellett megjelennem, de közben egész nap ügyeket kellett intéznem így még magamtól sem várhattam volna el, hogy magassarkúban galoppozzam végig a várost.

IMG_6879 másolataIMG_6904IMG_6974 másolataIMG_6989IMG_6732

Így találtam rá a cipők erejére. Figyeljétek csak meg, mennyire más hatást kelt az egész szett egy elegánsabb overknee csizmával vagy egy lazább bakanccsal. Ezt a trükköt ti is jó ha elsajátítjátok. Illetve mint tudjátok rajongok a póló-ruhákért, így a RAMI -tól már be is szereztem egy khaki színűt. Képzeljétek, Rami a London College of Fashion-ön végezte a tanulmányait, amivel régebben én is szemezgettem és azt is fontos megemlítenem, hogy profi táncos is. Így a munkájában a kreativitás, szabadság, öröm és magabiztosság is kulcs fontosságú szerepet játszik.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket akkor ne felejtsétek el felkeresni: www.ramishop.eu ,hiszen közösen megálmodhatjátok a megfelelő ruhát, bármilyen alkalomra. Legyen szó hétköznapi viseletekről vagy báli, esküvői eseményről.

Khaki ruha: RAMI
Bakancs: Fashion Days

Fotó: Antal Noémi
Smink: Schaub Vivien

Ölelés,
Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s