6+1 tulajdonság, amivel rendelkezik az “Igazi”

1. Te kellesz neki: Ezzel kezdeném, mivel ez az egyik legfontosabb dolog amivel ideje szembesülni. Te és csak Te kellesz neki. Főleg a nők hajlamosabbak ezt figyelmen kívül hagyni és különböző elméleteket gyártani, hogy vajon mi az az akadály, ami miatt nem tudnak együtt lenni. Alig keres, tőmondatokat ír vagy éppen külföldön van? Azzal a mondattal próbál nyugtatni, hogy “nem vágyik komoly kapcsolatra”… és pár éven belül feleségül vesz?! Na akkor itt a hidegzuhany: KAMU. Nincs olyan, hogy egy férfi nem vágyik komoly kapcsolatra, amikor egy nő valóban érdekli és ez fordítva is így van. Legalábbis az igazi és építő jellegű kapcsolatoknál, soha nincs akadály. Bocsánat, ez nem igaz. Akadályok mindig vannak, de együtt leküzditek őket. Az igazinál nem kérdés, hogy te kellesz neki vagy csak a tested. Mindenedet akarja és igen…az idegesítő szokásaidat is. 

2. Előrevisz az élet összes területén: Mindannyian megtapasztaltuk vagy megtapasztaljuk a drámaian  túlfűtött kapcsolatot, ahol a könnyek és a féltékenységi jelenetek dominálnak. Átéljük vagy átéltük, milyen az amikor csak őrlődünk egy kapcsolatban és nem vagyunk hajlandóak véget venni a szenvedésnek. A szerencsésebbek ebből gyorsan kinőnek és ráeszmélnek, hogy az ilyen típusú kapcsolatok semerre sem vezetnek, csakis a lejtő szélére. Az igazinál érzed, hogy jobb vagy és lépegetsz előre. Mivel támogat, segít és ez egy kölcsönös dolog. Szeretnétek kihozni egymásból a legjobbat és inspirál. Motivál, hogy nagyot álmodj és hisz benned. Okot ad, hogy jobb és jobb legyél a tegnapi önmagadnál. 

3. Intelligens, érett beszélgetőtársad is: Javítsatok ki ha tévedek vagy szerintetek nem fontos, de a tartalmas és mély beszélgetések képesek igazán beindítani. Igen, tudom kicsit furán hangzik, de a hideg is kiráz a buta férfiaktól és szerintem ez fordítva is így működik. Rajongok a hajnalig tartó beszélgetésekért, a gondolat váltásokért és imádok felnézni arra a férfira, aki képes a hangjával és a mondanivalójával elkápráztatni. 

4. Kioltjátok egymás negatív hullámait: Az első kapcsolatomban azt hittem, hogy rettentő fontos a vita és a veszekedés, mert az tartja életben a tüzet. De idővel rájöttem, hogy nagyon mérgező kapcsolat tud lenni, ahol a veszekedés és a manipuláció dominál. Ne értsetek félre, a vita minden kapcsolatban jelen van és az úgy egészséges. Ami nincs jelen az a manipulálás, megcsalás, hazugság, “füllentés”, kétszínűség. Az igazival megtanuljátok kioltani egymás negatív rezgéseit és mindent meg fogtok tudni beszélni, ami egy kicsit is zavar benneteket. 

5. Azonos értékrenddel rendelkeztek: Ha hosszútávban gondolkoztok, akkor rettentő fontos az azonos értékrend. Karrier, család, gyerekek vagy akár a szokások fontossága. Mi az ami fontos, mit szeretnétek elérni a közeljövőben és hosszútávon. Természetesen nem kell éjjel-nappal együtt sürögni forogni, de képesek legyetek egymásért élni és egy irányba haladni. 

6. Egy csapatként tudtok gondolkodni: Együtt vagytok, így együtt prezentáljátok egymást is. Az igazinál érzed, hogy rábíznád az életedet is és maximálisan megbízhatsz benne. Nincs olyan, hogy a hátad mögött kibeszél egy másik lánynak és nincs olyan, hogy lejárat vagy megszégyenít. Mindenhol és minden körülmény között véd és védeni fog. Egy csapat vagytok és együtt játszotok. 

+1: Támogatjátok egymást és önzetlenek tudtok maradni: A legjobb érzés amikor büszkén tudsz a párodra nézni. Amikor látod, hogy fejlődik és képes előrehaladni. Mellette vagy és önzetlenül is képes vagy adni, mert boldoggá tesz ha boldognak látod. Húzzátok feljebb és feljebb egymást és a kapcsolatotok nem merül ki a közös mozi és popcorn evésig. 

kalif

Perepelica Claudia

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s