Interjú ,Berkes Olivérrel – FÉRFI SZEMMEL

Berkes Olivért sikerült elcsípnem egy interjú erejéig, ahol sokat beszélgettünk a terveiről, munkájáról, példaképeiről illetve a nőkről és a kapcsolatokról. Fogadjátok sok szeretettel az első FÉRFI SZEMMEL című interjúmat közösen Olivérrel. 

-Szia Olivér! Először is, hogy vagy így csütörtök este?
 Sziasztok, most már egy kávé után igencsak jobban. 🙂

-Egy kicsit mesélj kérlek, mivel is töltöd a hétköznapjaid , mivel  foglalkozol?

– Jelenleg több dologgal is foglalkozom. Egy részről tanuló vagyok,most írom a diploma munkámat. Más felől pedig zeneszerzéssel, énekléssel és szövegírással foglalkozom. 

-Mi az ami inspirál?
– 
Most például a saját életszakaszom inspirál de ez mindig változik. Úgy éreztem megálltam és nem feltétlen haladtam. Véleményem szerint ezek az időszakok is rettentő fontosak egy ember életében, hiszen ilyenkor is fejlődünk és alakulunk. Így írtam egy számot az útkeresésről ami számomra nagyon sokat jelent. Ez a szám segített és ösztönzött arra, hogy szépen lassan megtaláljam az utam ami a hegytetőre vezet, hiszen ez a cél. 

Mit is jelent számodra a hegytető?
– 
A boldogságom és a céljaim elérése , mind karrier és mind párkapcsolat terén. Szeretnék minél többet fejlődni a szakmában illetve emberileg is. 

– Ki az akire felnézel és akinek megfogadod a tanácsait?
Szüleimet említeném meg legelőször. Ők a legnagyobb példaképeim, különböző okokból. Három férfi modellem van: apukám és két nagyon közeli ismerősöm/barátom akiket nem szeretnék nevükön említeni de rengeteg köszönettel tartozom feléjük és ők azok akikre mindig számíthatok és akiket meghallgatok és a tanácsaikra is figyelek. 

– Beszélgetésünkből kiderült, hogy új dolgokra számíthatunk tőled. Milyen is lesz az az “új Olivér” ?
– Gondolkodóbb, nagyon szöveg centrikus és szeretne igazi értékeket közvetíteni a számain keresztül. Ilyen is lesz az “új Olivér”.:) Szeretnék sok kérdést és bogarat ültetni az emberek fülébe, ami elgondolkodtat és képes valami új érzést illetve ihletet adni. 

– Mik a terveid a jövőre nézve?
-Nagyon remélem, hogy ősszel már diplomás ember leszek mivel szeretnék már kikerülni az iskolapadból. Dolgozunk egy új formáción egy nagyon kedves barátommal/munkatársammal, ami egy duett szerkezet lesz és még annyit elárulhatok, hogy nagyon improvazitív előadás lesz. Ezen kívül készül az új kis lemez, ami számomra nagyon különleges, mert leültettem a teljesen őszinte és álarc nélküli énemet és úgy írtam meg a dalszövegeket. Rengeteg kérdést és hétköznapi dolgokat rejtenek a számaim, a kudarcok fájdalmak és a sikerek is ép úgy szerepet kapnak. 

– Mi már nagyon várjuk ezt az újítás, most pedig egy kicsit a magánéletedről is faggatnálak illetve a nőkről. Mitől lesz számodra egy nő vonzó?
– Az egyéniségétől. Talán ez a legfontosabb számomra, hogy legyen valami egyedi különleges dolog abban a lányban akit szeretnék. Illetve érezzem azt, hogy hasonló hullámhosszon vagyunk és képesek vagyunk egymásért tenni. Szeretem megismerni a másikat és szeretek hosszas beszélgetéseket folytatni.

– Hiszel a férfi-női barátságban?
 Többnyire nem , legjobb barátok pedig véleményem szerint nem lehetnek. Mivel, szerintem az egyik fél biztosan többet gondol bele a dologba. Ha alapvetően külsőleg már van egy kölcsönös szimpátia akkor ott vonzalom is van a levegőben.

-Mit gondolsz átlagban a mai lányokról/nőkről?
-Nem szeretnék általánosítani. De sajnos egyre kevesebb olyan leányzóval találkozom aki normális értékrenddel rendelkezik én pedig mindenféleképpen építő jellegű kapcsolatra vágyom.

-Mit jelent számodra az építő kapcsolat, hogyan írnád le?
– 
Mind a két személy önmagát adja és nem húzzák le egymást hanem építik kölcsönösen illetve támogatják egymást az élet több területén. Elfogadják, tisztelik és inspirálják egymást, hogy jobbak és jobbak legyenek együtt. Képesek kompromisszumot kötni és ha arról van szó önzetlenek tudnak maradni egymás iránt.

– Végszónak pedig annyit , hogy mit jelent számodra az önzetlenség egy kapcsolatban?
– Amikor az egód a háttérbe kerül és képes vagy  100%-ban a párodra figyelni. Például egy vitánál nem akarod a saját igazadat a másikra erőszakolni és a te álláspontodat érvényesíteni egyszerűen csak megpuszilod és elfogadod, hogy más állásponton vagytok de ez nem ok a vitára, hiszen szeretitek egymást. 

13672294_1130157680340312_1122330102_nC3A4791

Perepelica Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s