Forget relationship, let’s have a partnership and BUILD AN EMPIRE TOGETHER

Decemberben betöltöm a 21. évemet és egyetlen egy fiú volt eddig az életemben. A legtöbb ember furának gondolja ezt, hiszen manapság megszokott lett, hogy keresünk és kutatunk. Teljesen normális, hogy az erkölcsök fellazultak és megyünk amerre látunk. Sokszor vitába szállok a barátaimmal, ismerőseimmel akik megszeretnének győzni arról, hogy ideje elkezdenem élni és pasizni. Aztán belátom, hogy nem érdemes erről vitát nyitni. Egyszerűen csak másképp látjuk a dolgokat. Sokszor megkapom, hogy egy mesevilágban élek én meg mindig elmosolyodok ezen. Nincs ezzel gond, hogy mások vagyunk. Ettől szép az élet. A különböző emberektől, más gondolkodásmódtól. Mégis úgy érzem szeretném átadni azt ami ezzel kapcsolatban bennem van.

Mint említettem egy fiúval voltam eddig, Ő volt az akivel éreztem, hogy talán működhet az amit szeretnék. Elég nagyszájú leányzó vagyok, ami a szívemen az a számon. Rettentően érzékeny vagyok és ugyanennyire vagyok kemény is. Szomjazom a szeretetre, a tiszteletre, az őszinteségre. Számomra hatalom az érzékenység. Az ambíció szexi. Röviden és tömören ennyit szeretnék bevezetőnek. Nem szeretnék a múltamról mesélni, inkább a jövőmről és a jelenről.

Számomra a “kapcsolat” szó nem merül ki az ösztönöknél illetve a pillanatnyi örömöknél. Amikor kimondjuk az “együtt szót” felelősséget vállalunk egymásért. Ehhez fontos a magas intelligencia illetve az empátia. Sokan “régimódinak” neveznek, de ez van amikor hiszek a csodákban illetve tudom mire van szükségem. Hiába élünk a 21. században, nem veszek át mindent ettől a kortól. Igaz az erkölcsök fellazultak, a normák megváltoztak, de alapvetően Mindenkinek szíve joga hinni abban amiben akar. A felelősség nem csak akkor van, amikor házasság. Legalábbis az én világomban, nem.

Szeretném megemlíteni David és Victoria Beckham házasságát. Ők az első számú példaképeim akikre felnézek. Nyilván nem látok bele a házasságukba, de teljesen visszatükrözik azt amire vágyom. Együtt építenek, együtt edzenek, együtt jelennek meg és büszke szülők is egyben.

Építeni. Igen, az egyik kedvenc szavam lett az elmúlt időben. Illetve az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Amikor valakivel együtt látom a jövőt. Hajlandóak vagyunk együtt építeni egy birodalmat lépésről lépésre. Idővel megtanultam, hogy egy kapcsolathoz elengedhetetlen az azonos értékrend. Ha ez nincs meg, borul minden. Fontos, hogy hasonlóan lássuk a világot , kiegészítsük egymást. Jó ha különböző dolgokban is, de jók legyünk.

Nincs lehetetlen. Ahogy elindítottam ezt a blogot, kőkemény munkával és ötleteléssel, rájöttem, hogy ha elég kitartó vagyok bármit elérhetek ebben a szakmában. Ezáltal számomra megszűnt a ‘lehetetlen’ szó. Folyamatosan ötletelek, agyalok és alkotok. A kudarcaimat inspirációnak élem meg és szerelmes vagyok a munkámba. Tudom, hogy sikeres leszek, mert ezt bármi lesz soha nem adom föl. Ezáltal nagyon kemény terveim vannak így számomra fontos, hogy a férfi aki mellettem van, támogasson. Ez fordítva is így van, én is ott szeretnék lenni a karrierje mellett. Fontos, hogy felnézzek rá. Imádok felnézni a férfira. Szeretek segíteni, támasz lenni. Szeretek “együtt ” lenni. 

Ezért nem “pasizom” és nem megyek bele laza kapcsolatokba. Mielőtt valakivel kapcsolatban leszek, már mögötte van rengeteg beszélgetés illetve lelki kötődés. Csakúgy nem ugrom bele semmibe. Persze elengedhetetlen a vonzalom és kémia is. Szerintem mindannyian tudjuk, hogy ha nincs jó szex nincs jó kapcsolat. De ha megvan az erős lelki kapcsolat és a vonzalom, akkor a szex is jó. De ezzel nyilván nem mondok újat.

Támasz. Mehet minden rosszul, történhetnek negatív dolgok. Elbukhatunk egy két lépcsőt, de ha kitartunk egymás mellett nem érhet baj. Ez is alapvető dolog. Rengeteg házasságot láttam felbomlani olyan dolgok miatt, hogy az egyik félnek nem ment jól a szekér vagy bármi más probléma történt. Problémák mindig lesznek, el is eshetünk. Olyankor pedig fogni kell egymás kezét és tartani egymás derekát. Ketten mindig jobb, mint egyedül. Ha elfut valaki a problémák elől, fusson de vissza ne térjen. Az már az ő döntése és az ő felelőssége.

Törődés. Fontos, hogy mindig tápláljuk egymás lelkét egymás testét. Az érintés a csók a hosszú beszélgetés. Kulcs fontosságú dolog egy jól működő kapcsolatban. A szerelem elmúlik pár év után, de ez átalakul egy sokkal szorosabb kötelékké. Ha mindketten vagyunk annyira erősek, hogy egymást akarjuk.

Számomra az erős kapcsolat a legfontosabb. Arra építek vagy semmire. Amiben nem látom a jövőt elhagyom.

tumblr_npt43yMGMy1ta1gs8o1_500

Csók, C!

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s