MIDNIGHT THOUGHTS

Párkapcsolatok, lelki társak, szex társak, házasságok, családok… Mindegyiknek mennyire más jelentése van. Közben a “szex társak” lehet, hogy nagyon szerelmesek egymásba csak “félnek” az elköteleződéstől. “Normális boldog párkapcsolatban szeretnék benne lenni.” De mit nevezünk normálisnak? Vagy nincs köztünk szex, de a legjobb barátom és igazából valahol egy kicsit tetszik is. (Ugye mindenki tisztában van vele, hogy ez óriási kamu!) … és így tovább.

Igazából nem általános dolgokról szeretnék írni, hanem inkább a saját tapasztalataimról és gondolataimról. (Általában mindig így teszek.) Szóval mindenki másra vágyik. Véleményem szerint nincs olyan, hogy normális kapcsolat. Mindenkinek más az ami jó és ebben pont ez a szép. Amikor megtaláljuk azt aki kiegészít.

Ma egy kicsit utánanéztem, hogy mi is az a “jó kapcsolat”.  Alig hittem a szememnek, de a férfiak szemszögéből az a jó ha a nők békén hagyják őket. Míg egy nő folyamatosan programokkal és egyéb tevékenységekkel akarja feldobni a kapcsolatot addig egy férfi a nyugalomra vágyik. Jó érzés nekik, ha békén hagyják őket. Ezt egyébként én is fontosnak látom. Nőként is rosszul vagyok attól, amikor egy lány folyamatosan pörög és idegesíti a párját. ” Na de kicsim ezen a héten még csak kétszer vittél el vacsizni” vagy “Ne menj el a haverjaiddal, mert ezen a héten még csak ötször aludtunk együtt” vagy “Azonnal kapcsold ki azt a videó játékot, mert nagyon irritál” és így tovább… Na bevallom az utolsó mondatot én is előadtam egy párszor a volt barátomnál. 😀 De persze mindennek van határa. Szóval őszintén szólva szerintem egy normális kapcsolatban nagyon jó a szabadság és a nyugalom megtartása. Attól, hogy belépünk egy párkapcsolatba, ugyanúgy szükségünk van a saját terünkre és a saját gondolatainkra. Persze nyilvánvaló, hogy amennyi időt csak lehet együtt akarunk tölteni, hisz a szerelem az már csak ilyen. 

 A szerelem a legszebb és a legjobb dolog az életben. Rettentő mázlisták azok akik kölcsönösen átélik a szerelmet. Nem is vágyok másra. Nem vágyok se szex kapcsolatra sem arra, hogy “just for fun” akkor szórakozzunk. Szóval nem vagyok egy könnyű eset, mert a “gond” nálam az, hogy én tényleg mindig komoly dolgokra vágyom. Lehet ez lesz a vesztem, mert elvileg nem élem ki magam vagy nem “tapasztalom” ki a férfiakat, de vállalom a kockázatot. Vállalom mivel így nagy eséllyel meg is fogom kapni azt amit szeretnék. Szóval a komoly dolgok nálam mit jelentenek?!

Nem azt, hogy melyik étterembe megyünk vagy melyik táskát fogja nekem megvenni. Hanem egyszerűen azt, hogy kölcsönösen beleadunk mindent. Amikor élvezzük egymást társaságát. Amikor nincsenek érdekek a kapcsolat mögött. Amikor tiszta érzelmekről beszélgetünk. Nincs megjátszás, nincs őszintetlenség, nincs kérdés. Amikor reggel felkelek mellette és megnyugtat a tekintete. Odabújok és lelassul mindenem, mert érzem, hogy jó kezekben vagyok. Amikor csukott szemmel megbízhatunk egymásban, mert nincsenek játszmák sem taktikázások. Amikor mindent megtudunk beszélni, nincs olyan amit nem. Ha rám jön a féltékenység vagy a hiszti, csak megölel és elmondja, hogy nincs okom félni. Amikor együtt elkezdünk valamit, amit senki nem tud megállítani. Építeni, alkotni, lépegetni. Amikor megcsókol és mindent tudok.

Nincs időm sem energiám szórakozni. Tudom mit szeretnék. Tisztában vagyok az értékeimmel és az álmaimmal. Ha egy másfél éve beszélgettél volna velem, akkor nem ez a lány lettem volna mint most. Megváltoztam… Sokan mondják is. Nincs bennem semmi gyűlölet se félelem. Elfelejtettem az igazi félelmet. Őszintén kívánom mindenkinek, hogy megtalálja a boldogságot és a szerelmet. A szerelemnél nincs is szebb érzés. 🙂 … és én ezt érezni akarom!

tumblr_nc4n0xsivI1sypjhmo1_500

XX, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s