Kérdések Vs. Válaszok

Elgondolkodtatok már rajta, hogy majdnem minden egy döntés vagy választás kérdése?! Nyilván a szerencse és a sors is sok mindenbe beleszól, de ha magadra odafigyelsz és döntesz akkor nagy baj nem lehet. Rengeteg “nem tudom” és bizonytalanság van ebben a világban és idejét látom, hogy megerősödjünk. Rengeteg kérdés van a válaszok helyett. Pedig csak magunknak nehezítjük a dolgainkat.

Elsősorban a párkapcsolatra szeretnék kitérni, mert ott vannak a legtöbb “nem tudom” szavak. “Szeretnék egy kis szünetet” vagy “Nem tudom, hogyan legyen” és a hasonló dolgok. Ismerősek, igaz?! Persze a szünet és a ‘nem tudom’ nagyon sok embernél biztos beválik, de én valahogy nem látom benne a fantáziát. Főleg nem ilyen fiatalon. Ahol még nincsenek kötöttségek, amikor már családod van az már más tészta. Viszont igazából arra szeretnék rátérni, hogy miért van ez a sok bizonytalanság?! Mert félünk dönteni, félünk cselekedni, félünk az újtól és ragaszkodunk a biztoshoz az ismerthez. Ez által belemegyünk egy ördögi körbe, ahonnan nem könnyű kimászni. Bezárjuk magunkat egy kalitkába és bemászunk a mókuskerékbe. 

Kell ez nekünk?! Minek belerakni energiát abba ami már rég nem a miénk? Mert ott ahol valaki szünetet mond vagy csak kérdései vannak és nem ad válaszokat ott ez az egész már nem a szerelemről szól. Mi pedig szerelmesek akarunk lenni és boldogok, nemde?! Akkor hagyjuk hátra a múltat, másszunk bele az újba. Ne féljünk. A válaszokat keressük és ne a kérdéseket. Az igazit és ne a szenvedőset. Keressük azt az embert, akinek mi vagyunk a hercegnők.  Aki a tenyerén hordoz és úgy vigyáz ránk mint a szemére. Legyünk azzal az emberrel aki törődik velünk és nem akar elveszíteni. Akinek hangja, jelenléte maga a bizsergés. Ahol a csók maga a szerelem. Ahol tudjuk, hogy nincs mitől tartanunk, mert itt megvan az ami nekünk kell. Ahol nem érzed jelentéktelennek magad és soha nem kell féltékenynek lenned se bizonytalannak. Mert a férfi aki fogja a kezed maga a válasz.

quiet: hi

XX, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s