10 ok a szakításra

1. Bizalom – Ha egyszer  elszakadt a bizalmi cérna, azt nagyon nehéz  újra összekötni. Nem mondom azt, hogy lehetetlen, de nagy munka. Viszont előbb utóbb be kell ismerni, hogy a kapcsolat alapja tényleg a bizalom és ha valaki eljátszotta akkor sok mindent át kell gondolni. 

2. Féltékenység – Lányok, megnyugtatlak Benneteket nem vagytok féltékeny hisztérikák csak kisfiúval jártok. 🙂 Higgyétek el, egy igazi férfi esélyt sem ad arra, hogy kételkedj benne vagy önmagadban. Szóval én azt mondom, hogy ha túl sokszor vagy féltékeny akkor ideje lépni kettőt előre. 🙂 

3. Taktikázás – Na ez a halálom. Amikor egy fiú elkezd taktikázni. Direkt nem mondja el, hogy merre van vagy kivel. Közbe pedig mondjuk a haverjával sétálgat az egyik plazában. Ha valaki taktikázik, akkor nem egy őszinte és korrekt ember, szerintem ezzel mindannyian egyetértünk. Gondolj bele a jövőben is egy olyan emberrel akarsz együtt élni aki egyfolytában taktikázik és kiszámíthatatlan ?! A válasz egyértelmű: NEM! 

4. Céltalanság – Persze ez emberfüggő, de szerintem az a normális amikor az embernek vannak céljai. Kisebb nagyobb de legyen. Vannak olyan időszakok amikor minden rosszul megy és akkor nyilván támogatni kell a párodat. Viszont ha már hosszabb ideje együtt vagy a partnereddel és még mindig ugyanott tart és nem akar fejlődni akkor muszáj lépni. Saját magad érdekében. 

5. Egyedül vagy együtt – Felfogásom alapja, hogy olyan emberrel szeretnék együtt lenni, akivel egymást inspiráljuk, tápláljuk és egy kis csapat vagyunk. Bármi van mi összetartozunk és kiállunk egymásért. Közös tervek, közös jövő, közös jelen. Ha ezt nem kapom meg akkor előbb vagy utóbb elköszönök. Vagy együtt vagy külön, köztes nincs. 🙂

6. Megcsalás – Ez az a dolog, amit véleményem szerint soha nem lehet elfelejteni. Ha megcsalásra kerül a sor, akkor bármennyire fáj, menj tovább. Olyan férfit érdemelsz, aki a tenyerén hordoz és mindig megnevettet nem pedig egy kis buta fiút aki bánt. Engedd el és lélegezd be az újat! 🙂

7. A srác – Egy nőnek a legfontosabb, hogy a lelkét táplálják. Gondoskodjanak, odafigyeljenek, beszélgessenek velünk. Amikor ezeket az alap dolgokat nem kapja meg, akkor akaratlanul keres egy olyan személyt akitől ezeket megkapja. Egy igazi Nő sose lép félre, viszont amint megérzi máshol a lelke biztonságát akkor már nincs visszaút.

8. Boldogtalanság – Egy kapcsolatnak az a lényege, hogy pluszt adjon. Boldogságot, biztonságot, szerelmet, örömet és nem fordítva. Ha már ezt nem érzed és mindent megtettél akkor lépj tovább. Ragaszkodás és félelem miatt soha ne ragadj benne egy kapcsolatba. Keresd a boldogságot, a boldog perceket, hisz ez az élet értelme!

9. Szabadság – Egy igazán jól működő kapcsolatban, a két ember egymás miatt érzi a szabadságot. Nem ölik, nem fojtják meg egymást. Egyszerűen ott vannak egymásnak és élvezik az életet együtt .

10. Szakíts ha bírsz – Elismerem, hogy nem könnyű feladni egy kapcsolatot, de van az a pont amikor nincs más megoldás. Ne féljetek egyedül lenni és úgy boldogulni. Keressétek a jót, az örömöt. Ne vegyétek el egymástól az időt, hogy boldogok legyetek. 🙂 

tumblr_noi5dljOc41qlrqp1o1_500

XX, Claudia

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s