Letter to You!

Kedves Jövőm, 

Tudom, hogy az élet bizonytalan és tele van nehézségekkel és könnyen elveszíthetünk olyan embereket akiket nem szeretnénk, de Te a jövőm vagy. Nálam nincs olyan, hogy önzőség és egyedül gondolkodom. Ha te a párom vagy akkor a jövőm vagy. Igen, ez valóban rémisztő lehet, mert mint mondják “fiatalok vagyunk”. Engem ez nem érdekel, ne haragudj. Téged megrémiszthet ha kisfiú vagy. Engem inkább feltölt. Fiatalok vagyunk, ez tény. De az idővel nem jó játszani. Nem jó, amikor van valakid akit mindennél jobban szeretsz. Mert én mindennél jobban szeretlek. Nekem vannak vágyaim, hisz Nő vagyok.

Szeretnék minél több helyre eljutni, Veled. Szeretném, hogy minden este és reggel én legyek az első és az utolsó gondolatod. Szeretném, hogy rajtam kívül ne legyen más nő az életedben. Igen most önző voltam. Remélem érthető. Szeretném, hogy tudd a szomorúságom múlandó, ha őszintén a karjaid közt lehetek. Szeretném, hogy ne tudj betelni a csókjaimmal amit adok. Szeretném, hogy ne legyen végszó. Tisztelj, adj nekem tápanyagot a világhoz. Legyél mellettem, ne hagyj el. Mindig fuss vissza hozzám, a büszkeséged ne legyen akadály. De ha elfutsz, fuss el végleg. Én örökre tervezek, még ha ez a lehetetlen is. Megpróbálom. Ha nem Veled akkor nélküled. 

Boldog szeretnék lenni. Virágokra és csókokra akarok kelni. Igen, akarok nem szeretnék. A féltékenység megöl, de néha engem éltet. Éltet, mert tudom, hogy veszíthetek. Ennyire szeretek. Ezt tisztelem. Mosolyt szeretnék, örömöt, játszó királylányokat és meleg otthont. Amit Te adsz meg nekem. A békéddel, a levegővételeddel. Nem alszom el az üzeneted nélkül, de ha mégis akkor rosszat álmodok. Kételyeket nem kérek. 150%-ig akarnod kell. Ahogy én akarlak. Ha elesem, megfoghatod a kezem. Valakinek tartania kell, remélem érted. Erősen szívj magadba, a lelked és a tüdőd legmélyébe. Onnan kimászni nem tudok. Ha megteszed Tied vagyok örökre. Ha nem kellek, sétálj el. Ne nézz vissza, és ne kacsintgass. Nem kérek belőled.

A szerelem elmúlik, a szeretet soha. A gyengébbeknél átalakulhat gyűlöletté, de nálam nem fog. Erős nő vagyok. Az is leszek. De olyan mellett fogok élni, akinél lehetek gyenge. A szépség múlandó, nem kellhetek mindig. Az idő is múlik, egyre távolodhat, de kiút nem lesz. Hol az önzetlenség? A szeretet? 

Hibáztam, mert elvártam. A jövőben nem teszem. Kérni nem fogok, csak olyantól aki nem él vissza vele. Egyébként most nagyon késő van. Látom a csillagokat. Hiányzik a nagymamám, hiányzik a kislány korom. Úgy néz ki kislány is lehetek. Igen, aki sír akinek fáj. Lelkem nem eladó, a szívem nem játék. A jelenem és a jövőm a Tied. Kérlek ne okozz csalódást.

Tisztelettel,

Claudia

11666152_932140400142042_768620157265086659_n

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s