5 Products from Lush! – Buy it and have fun!

Soha nem voltam annyira oda a “beauty” termékekért. A sminkelés nem az erősségem, az öltözködés annál inkább. Nem vagyok egy olyan lány, aki képes órákat tölteni a sminkeknél vagy a szappanoknál. Mindig odafigyelek magamra, de ilyen téren soha nem estem túlzásba és amennyire lehetett mindig a pénztárcabarát megoldást választottam. A helyzet valamilyen okból kifolyólag kezd megváltozni. Úgy érzem a nőiességem egyre csak erősödik és a tekintetem  egyre többször vándorol az arcmaszkokra, különböző testvajakra, hajápolási termékekre és szeretek jó nagyokat fürdeni és kényeztetni magam egy hosszú nap után. De vajon melyik boltot választja a bőröm és a lelkem?! Egyértelműen a Lush polcaihoz futnak! Szeretnélek meghívni Benneteket  egy nagy kalandra, ami arról fog szólni, hogy a termékekről és a tapasztalataimról írnék nektek egy pár sort! 🙂 Remélem velem tartotok! 🙂 Utána pedig a Lush felé veszitek az irányt!

11253860_908713369151412_1211118504_n

Jelenleg 5 terméket választottam, amiket felsorolok a nevük szerint: 

1. King of skin – Body Butter
2. Vanilla Dee Lite – Body Lotion
3. Ultrabalm
4. Shine so Bright – Hair Balm
5. All good things 

064

VANILLA DEE -LITE – Ez az a testápoló, amiért rajongani fogok életem végéig. Reggeli zuhany után bekenem magam és egész nap érzem a kakaóvajat, kókuszolajat, kivit és a vaníliaillatot. A bőröm imádja és a lelkem pedig elgyengül. Egyszerűen imádom, mindenkinek csak ajánlani tudom!

073

ULTRABALM -Így a nyár közeledtével, határozottan érdemes jobban odafigyelnünk a bőrünkre. Esetleg az érdes és töredezett sarkakra. Ez a balzsam, mindent tartalmaz amit egy lábfej vagy egy kiszáradt testrész hiányol. 

077

ALL GOOD THINGS – Most hallottam először a krémparfümről, így kipróbáltam. Rákened a bőrödre és élvezheted az illatot, csak semmi fújás. Vigyázat! Ettől a krémparfümtől csillogni fogsz és csak azoknak ajánlom, akik szeretik a füstös, lezser, vadóc dolgokat. 🙂

081SHINE SO BRIGHTEz a kicsi tubus, rettentő fontos számomra. A hajam ápolására nagyon kényes vagyok, mindig megválogatom mit kenek a hajamra és mivel táplálom a hajkoronámat. Ez a kis csoda, rendbe rakja a töredezett hajszálaimat, amiért nagyon hálás vagyok.

083

KING OF SKIN – Testvaj ami feltölt és puhává varázsol. Finom, selymes bőrrel fekszel be az ágyadba és ennél jobb érzés nincs a világon. Főleg egy fárasztó nap után!

XX, CLAUDIA

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s