10 dolog ami kiábrándító egy pasiban

1. Kiabálás és agresszió

Bármennyire is mérges vagy ideges, mindig figyelj arra, hogy milyen hangsúllyal beszél veled. Amint felemeli a hangját és elkezd veled ordibálni, lépj arrébb nőiesen és adj neki egy boxzsákot, ahol kiélheti a rossz energiát majd utána ha lehiggadt akkor beszélhettek. Persze ez ránk is vonatkozik, go for a long walk.

2. Figyelmetlenség

Sokat változott a világ és egyre kevesebb úriemberrel van dolgunk, de ez nagy részt a mi hibánk. Mai napig elvárhatunk olyan dolgokat, hogy kinyissák előttünk az ajtót, haza kísérjenek ha túl késő van és ne felejtsék el a fontos dátumokat. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mire vágyik, de azért ésszel… Ha egy pasinak fontos vagy ezek mind alapvető gesztusok.

3. Bring me flowers 

Alapvető hiba a hosszú kapcsolatokban, hogy a férfiak elkényelmesednek és úgy gondolják már bármit megtehetnek és nem kell elkápráztatni a nőt. Sajnos az a nagy gond, hogy ez a világ nem így mükődik…legalábbis nálam biztos nem. Megakarsz tartani?! Akkor ideje odatenni magad…Tudjátok, ha a férfi elvárja, hogy a nő angyal legyel, előbb teremtse meg neki a mennyországot.

4. Céltalan élet

Ha egy férfinak nincsenek céljai és álmai, az nagyon kiábrándító tud lenni. Nyilvánvalóan a nőnél is. Ennél rosszabb amikor a férfi a nőtől vár el olyan dolgokat, hogy megoldja az életét. Ha ilyennel találkozol, akkor menekülj! Kivéve, ha megmentő szerepre van szükséged.

5. He is not there for you…

Bármi van mégha éppen Tokióban vagy, akkor is képes legyél bármikor felhívni. Ha úgy érzed nem számíthatsz rá és inkább a kényelmet és önmagát rakja előtérben, akkor mondj egy viszlátot. Mi nőknek a legfontosabb a biztonság, ha ezt nem kapjuk meg, akkor keressük majd máshol…

6. Egó

Megállás nélkül magáról beszél és észre sem veszi. Sokszor belefutottam ilyen férfiakba, akik az első randin semmi másról nem tudtak beszélni csak saját magukról…BRRRR, you are not the one!

7. He loves the bitches

Sajnos, rossz világba születtem. Sokszor még ezek mellett még naív is vagyok, hisz melyik férfi tud ellenálni a nőknek?! Csak a szerelmes… Rosszul vagyok a nőfaló srácoktól, akinek semmi más nem számít csak a lyuk meg talán az, hogy ne legyen büdös… Sorry!

8. Kalitka – effekt

Legszívesebben bezárna egy kalitkába? Egyfolytában otthon lógtok, nem mentek társaságba?! A családján kívül még egymás barátait is alig ismeritek?! Biztos jól mutatsz a vitrinben vagy a nappaliban, na de azért ne szórakozzunk már…

9. Nem őszinte és közben hülyének néz

Szerintem önmagunkat nem kell bemutatni… Ismerjük azt a bizonyos női megérzést ami sajnos soha nem csap be. Általában mikor kérdezünk valamit, már tudjuk a választ is. Ezáltal, ha egy srác hazudik vagy hülyének néz a radar rögtön jelez… Ha pedig a srác a szemünkbe nézett és gyomor nélkül kamuzott, akkor ideje elköszönni tőle egy életre.

10. Boldogtalanság

Semmi de semmi más nem számít csak, hogy boldogok legyünk. Ha együtt nem megy és csak szenvedtek és boldogtalanok vagytok…Menj és keress!:) Vagy pedig rád találnak.

10804961_825818797440870_701726946_n

Love,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s