FRUPKA – Sült tea! Kostóltad már?

Pár hete a Patrisa Provenceben megittam életem legfinomabb teáját és most nem túlzok. Kicsit megvoltam fázva, így amikor megkínáltak a vörösáfonyás sült teával, a náthám egy csapásra elmúlt. Háromszor megkérdeztem, hogy mivel van ízesítve és a válasz mind a háromszor ugyanaz volt : “Semmivel!”

11004232_867853196570763_176064763_n

A vörösáfonyás sült tea akkora élményt nyújtott, hogy muszáj volt felkeresnem akik itthon forgalmazzák és beszélgetnem velük a teákról. Többet szerettem volna megtudni, a kifogástalan íz mellett. Pár napra rá már Velük ültem egy asztalnál a Patrisában és beavattak engem is a sült teák rejtelmeibe….

j

Tehát… Mi is az a sült tea?

Gyümölcskoncentrátum, ami friss gyümölcsökből készül. Dunsztolással készül ezáltal semmilyen tartosítószert nem tartalmaz. Mindent kézzel csinálnak, ami nagy odafigyelést igényel így 100%ig biztosak lehetünk abban, hogy minőségit iszunk vagy eszünk. Igen, eszünk is… A teában a friss gyümölcsök is megmaradnak , amiket kikanalazhatunk.

11007565_867853156570767_1740966275_n

A sült tea erediteleg cseh recept. 150 éves hagyomány, forgalomban csak 15 éve kapható, itthon pedig csak pár hónapja. 20 féle ízből válogathatunk, a legkülönlegesebb gyümölcsök közül. Fekete berkenyétől kezdve az aloe veráig. Esetleg a homoktövises sült teát is kipróbálnád?! Jól hangzik, nemde?!

frup

Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják, hiszen a tea csak fruktózt tartalmaz. Koffein nincs benne, ami számomra előny hisz mindig este teázok így tökéletes levezető egy fáradt nap után. (Mellesleg nagy tea rajongó vagyok!)

Nekem eddig a feketeribizlis és a vörösáfonyás sült tea a kedvencem, de még továbbra is tartom a kostólokat itthon, hisz mind a 20 ízt kipróbálom. Ha téged is megfogott ez a fantasztikusan egyedi ital, ne félj kipróbálni, mert akár házhoz is rendelheted!

Bővebb info: http://bolt.sulttea.hu/

Love,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s