Dear Diary… Please don’t be a little bitch!

Ezt a kis bejegyzést elsősorban fiatal lányoknak írom, mert mostanában kezdem látni mennyire eltorzult ez a világ. Érett nők, fiatal gyönyörű lányok, értékes hölgyek őrülnek meg. Nem szó szerint persze, de nagyon közel állnak hozzá. Röviden és tömören, számomra felfoghatatlan, hogy egy nő miért engedi, meg azt, hogy csupán szerelemből vagy ragaszkodásból esetleg szex hiányból cikin viselkedjen.

Nekem is volt egy időszakom amikor annyira gyengének éreztem magam, hogy ha kellett megaláztam magam, csak mert nekem kellett az az ember és valószínűleg a a mai napig lehet engem “ügyesen” pórázon vezetni, de ez sose baj. A probléma ott kezdődik amikor már teljesen elvesztetted a talajt magad alól és rohansz egy vaklárma után. Rengeteg lány és nő közönséges módon viselkedik, ami számora tényleg felfoghatatlan. Probálnak meztelen képekkel feltűnni egy férfinak esetleg megpróbálják a mellüket felnyomva egy jó selfiet csinálni (az utóbbit egyébként lehet stílusosan csinálni, de ebből is egyre kevesebbet látok). Ha kell ciki módon zaklatják a férfit telefonon vagy messengeren. Ha így se megy, mert a pasi sehogyse figyel rájuk akkor megpróbálják önsajnálattal kifejezni a tetszésüket. “De én nem kellek senkinek!” “Inkább bulizom és iszom, tényleg senkinek nem jövök be!” és így tovább…  Aztán rosszabb esetben már jó részegen , a szórakozóhely kellős közepén kiabálja, hogy valaki vigye ma haza… (Remélem senki nem veszi magára 🙂

Mire vágysz? Romantikára, kényeztetésre, rózsákra, tulipánokra, hatalmas macikra, szerelemre, meglepi macaronokra esetleg, hogy a szexi fiúd ágyba hozza neked a reggelit? Családot, melegséget, otthont, szerető férjt, bizalmat?! Én erre vágyok. Mi nők, erre vágyunk. A többség biztosan ezt szeretné. Ha pedig egy ilyen férfi megtalálása a célunk, akkor ne viselkedjünk szajha módra.

Minden héten részeg vagy és sajnáltatod magad? Helyette kezdj el főzni tanulni esetleg sportolni. (Persze, azért a stílusos italozások nem keverendők össze a nevemet nem tudom estékkel). Délután egyig alszol mindig és utána bevágsz egy tábla csokit? No way, helyette kelj fel hamarabb és csinálj egy egészséges reggelit. Egész nap várod, hogy mikor ír rád a kiszemelted? Helyette irány tanulni!

Lányok, ezzel a bejegyzéssel nem szeretnék senki felett ítélkezni, csupán a szívemen viselem ezt a témát. Ezek mellett, pedig nagyon fontosnak találom, hogy egy nő tudjon független maradni egy férfitól, bármennyire is ragaszkodik hozzá. Építsd magad, tanulj, és mosolyogj mert egy gyönyörű és értékes nő vagy! Igen te! 🙂

aq

Love,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s