KYLE JENNER – ARE YOU A STAR?!

Teljesen lesokkoltam. Kyle Jenner mindössze 17 éves. A “legstílusosabb” és az egyik legfelkapottabb lány az instagramon, milliók követik és kiváncsiak rá. Ma délután megnéztem, hogy kiket is követek és megállt a szemem a lányon. Ki is ez a Kyle Jenner?! Miért követem?! Persze az megvan, hogy Kardashian tesó illetve rengeteget pózol a drága modell nővérével Kendallal, de ő miért lett ekkora “ikon” ?

boob

17 éves a lány és már plaszikai műtéteken esett át. Annyi smink van rajta, hogy az már fáj a szemnek és hihetetlen jól adja el magát az interneten. Ez tény. Utánanéztem és a lány modellként kezdte és egy bombabiztos családi háttérrel jelenleg pedig a  színészet irányába kacsintgat. Tehát színésznő akar lenni és 18 éves. Ugyanis Kyle a drága Tyga nevű amerikai rapperel jár aki 25 éves így nem csoda, hogy a lány végre nagykorú szeretne lenni.

De a stílusa tökéletes. Minden egyes lookja bomba és akkor most rá is jöttem, hogy miért követem…

as

bamű

Reality stars Kylie Jenner and mother Kris Jenner seen leaving together from the Justin Bieber concert in Downtown LA

weaaaaDiszkrét véleményem szerint egy 17 éves lánynak nem ezt az életet kéne élnie, de hát a mai világban ilyet már le se kéne írnom… Ennek ellenére követjük és figyeljük illetve foglalkozunk velük, hisz velük van tele a tumblr és az instagram oldalunk is. Nagy celebek voltak 2014-ben és úgy néz ki 2015-ben is azok lesznek. Mi pedig úgyanúgy követjük őket… Hisz hiába a plasztika és az erkölcstelenség a lány ha máshoz nem is, de az öltözködéshez biztosan ért.

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s