TOO COOL FOR DOG or BARS IN THE VOGUE

 

guccny

kimpas

 

oo

   

  Állatok. Élőlények. Érzések és melegség. Miért “divatos”  manapság állatokkal pózolni? Kérdem én… Aztán rájövök, hogy valamiért mindig felkelti a figyelmem. Sokkal természetesebbnek tűnik minden, ha a kutyánkkal pózolunk hiába csücsörítünk vagy nevetünk a képen. Mivel a lényeg az állat, nem mi. De persze a színekre oda kell figyelni, hogy összhangban legyen az egész kép. 

 A minap kezembe akadt egy 2009es Vogue és volt egy divatanyag benne amin a modell Magdalena Frackowiak volt és rengeteg kutyussal pozólt (feljebb van is két kép erről). Ránézek a képre, nem lapozom át és megnézem a kutyust és utána a modellt illetve a koncepciót. Rendkivül jó reklámfogás. Erre már többen is rájöttek. El is mennek a legextrémebb verzióig. Madárpók vagy fehértigris?! Egy vagy még annál is több? 

 Az utolsó képre ránézek. Mario Testino fotózta a már kicsit unalmas arcú Carát. Medve? Are you kidding me? Great Job! Imádom. 

 Mi emberek többsége szeretjük az állatokat. Szeretjük a szép és kedves képeket. Szóval jöhetnek az állatok minden mennyiségben:)

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s