MIRANDA KERR MÁNIA

wfeasaA

njk

 

kpp

sfd

l

 

 

   Ritka amikor valakire felnézek emberileg és nem szakmailag a divatszakmában. Persze, nem ismerem személyesen Mirandát, de a megérzéseimben mindig biztos vagyok. Nem átlagos szépség, de jelenleg őt és Nina Agdalt tartom a legszebb nőnek a divatiparban. Gyönyörű édesanya is egyben, sokszor láthajtuk fiával, Flynnel. Élete legfőbb értelmének tartja kisfiát. A testére mindig odafigyel, soha nem hanyagolja el. Minden reggel megiszik egy nagy pohár langyos, friss citromos vizet utána pedig jöhet a zöld turmixot (uborka, salátalevél,citrom,aloe vera). 

  “A boldogság egy választás” – Miranda elismeri, hogy nem mindig könnyű éjjel-nappal pozitív maradni, de meg kell próbálnunk tudatosan a jóra koncentrálni, és kevesebb figyelmet szentelni a negatívumoknak. Ezzel én is teljes mértékben egyetértek, és próbálom követni ezt a felfogást. Persze nem mindig könnyű uralkodni a gondolkodásunkon, de ez fejleszthető. Mirandát gyakran látjuk mosolyogni és őszintén boldognak.

   Az öltözködésére és nagy hangsúlyt fektet. Nem túlozza el a dolgokat, mindig  elegánsan jelenik meg. Nem követi az aktuális trendeket. Ragaszkodik a klasszikus ruhadarabokhoz, mert azokban érzi jól magát. A képeken is láthatjuk, mennyire ízlésesen válogatja össze a szettjét. Csak semmi erőlködés! 

  Látszik, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében és nem fél ezt megmutatni. Rengeteg lánynak a példaképe lett, aminek én nagyon örülök, mert ez követendő példa! Miranda rendszeresen sportol és rendesen eszik is. Könyvet is írt, fiatal lányoknak “Treasure Yourself” címmel, ami az élettapasztalatáról a belső szépségről és a pozitív gondolkodásról szól. Érdemes beszerezni, sajnos Magyarországon nem kapható, de amazonon bármikor meg tudod rendelni. 

  Összegezve, Miranda a szépségideálom illetve az életfelfogása is nagyon közel került hozzám. Emelett remek anyuka és nagyszerű modell. Csak így tovább!

 

                                             LOVE,

                                            CLAU

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s