10 THINGS TO BE HAPPY ABOUT

happz

 

     Sokszor lehetnek rossz napjaink, szomorú éjszakáink esetleg kilátástalan helyzeteink. Ez is az élettel jár és nem szabad elkeserednünk, bármennyire is ezt diktálná a lelkünk. Mindig vannak olyan dolgok amik képesek őszinte mosolyt csalogatni az arunkra. Arra gondoltam, hogy leírok egy pár mondatot arról, hogy mik azok a dolgok amik engem mindig megnyugtatnak vagy örömet okoznak:) 

– Forró zuhany vagy fürdő – Egy pár csepp levendula olaj, gyertyák, rengeteg hab! 

Forró tea vagy kakaó – Imádom, ahogy a meleg italt szürcsölve alszom el vagy ébredek fel:)

-Karácsonyi filmek – Igen akár még augusztusban is! Ki ne rajongana Kevinért ? Bármennyire is padlón vagyok a karácsonyi filmek mindig melegséggel töltenek el.

-Futás – Sajnos nem vagyok egy sportember, de ha dühös leszek irány futni! Kiizzadni,kiadni és megnyugodni:) Tuti siker!

-Egy jó könyv Találd meg az érdeklődési köröd és irány a könyvespolc! Rengeteg érdekes és izgalmas könyv létezik, ami garantáltan elvonja a figyelmed mindenféle overthinkingről. 

– Egy jó beszélgetés – Nagyon nagy mázlim van, hogy a legjobb barátokkal vagyok körülvéve és a családomra is mindig számíthatok. Mégha a fele New Yorkban él, akkor is. Egy jó beszélgetés nagyon sok mindenre gyógyír.

Család és barátok – Nagyon fontos! A legmegnyugtatóbb érzés, amikor tudod, hogy melletted vannak és számíthatsz rájuk. Becsüld meg őket nagyon!

-VOGUE – Igazi gyűjteményem van, és bármikor mosolyt csal az arcomra. Bő pulcsiban ,kávé mellett…Imádom:)

Eső – Imádok esőre kelni vagy feküdni. 

Égők a szobámban – Nagyon szeretem a szobámat és szeretem itt tölteni az estéimet bekuckózva, összebújva. De ami a legjobb az az égősorom. Olyan varázslatos hangulatot ad a szobámnak, hogy ki sem akarok lépni a kis barlangomból.

 

 Rengeteg dolgot tudnék még felsorolni, de most egyenlőre 10 dolog elég. A lényeg, hogy mindig próbáljatok a jó és örömteli dolgokra koncentrálni és meglátjátok sokkal jobban fogjátok érezni magatokat!

 Nagyon sok puszit küldök Nektek!

Clau

 

 

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s