INSPIRATION DESK

“Inspiration is all around” – és ez valóban így van. Bárhol bármikor bármivel és bárkivel. Az élet egy körforgás és rengeteg új dolgot ismerhetünk és tapasztalhatunk meg ha nyitva tartjuk a szemünket. Számomra is sokszor nehéz kilépni a kényelmes és jól bevált komfortzónából, de ha merek akkor mindig nyerek.

Sokszor megijedek elutazni vagy messzebbre menni az otthonomtól és más környezetben lenni, hiszen az nem a megszokott dolog. Emlékszem mikor csak három hónapra mentem ki New Yorkba és mekkora félelemérzetem volt. De amint felszálltam a repülőre minden megnyugodott körülöttem, mert megtettem az első lépést. 

Most persze nem erről szeretnék írni nektek, hanem képeket szeretnék mutatni amik engem inspirálnak. Imádom más emberek munkáit és alkotásait nézegetni. Hiszen ők is alkottak valamit, dolgoztak valamiért és lett eredménye. Még ha az csak annyi, hogy engem inspirálnak és lementem a képüket. Rengeteg fényképet, anyagot, munkát nézek nap mint nap a neten. Több képből egy új kép valósul meg a képzeletemben, amit ha bátor vagyok akkor meg is alkotok. 

Na de most jöjjenek a képek:

hui kten1_zpsf832ab6d

 

 

 daxieh:

♡daxieh♡

 photo meadow7_zps748e8172.jpg

  photo photo-90_zps1ce9c6ac.jpg

  photo IMG_9998_zps913e2f23.jpg

 Moroccan children in Chefchaouen

06

019

nitrogen:

(18+)

 

 

 

Good Night,

Clau

 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s