CANNES 2014

Szerda este megkezdődött a 67. cannes-i filmfesztivál és a vörös szőnyeget ellepték a sztárok. Ez a fimfesztivál a világ legismertebb és legnagyobb presztízsértékkel bíró filmfesztiválja, melyet minden év májusában tartanak. A tervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kreációjuk megjelenjen a vörös szőnyegen. Ebben az időszakban szinte lehetetlen üres szálloda szobát találni és az utcákat ellepik a különböző hírességek. 

Nézzük, mit is viseltek:

Image

Blake Lively, akármit vesz fel mindig telitalálat. Ez a filmfesztiválon sem történt másképp. Blake jelenleg a Gucci arca így nem volt kérdéses, hogy melyik tervező kreációját fogja viselni a vörös szőnyegen. Minden vörös és piros ruhával jó viszonyban vagyok, számomra nincs is szexibb szín a piros árnyalatnál. 

Image

Kendall Jenner ruhája nem fog meg, tud ő ennél jobbat is. A ruha alsó része tetszik illetve a magassarkú is gyönyörű, de az a fehér rész a ruhán nekem nagyon fura. 

Image

Nicole Kidmant rengeteg támadás érte az arca miatt. Botox vagy a rengeteg alapozó? Engem személy szerint ez nem izgat, ha ő úgy szeretne kinézni, mint egy viasz baba akkor hadd nyomja a botoxot. Ő dolga nem a miénk. Ebben a ruhában pedig biztos nem az arcára figyelünk. Gyönyörű!

Image

Sofia Coppola nem viszi túlzásba. Cannes ide vagy oda, marad a kényelem.

Image

Laetitia Costa Diort választotta. A fehér szín remekül áll rajta és nem maradhat el a vörös rúzs. Elegáns hatást kelt és a frizurája is remekül passzol a ruhához. Nálam megnyerte.

Image

Nadja Auermann szettje nem tetszik. A hófehér bőre túlságosan egybeolvad a ruha színével és a piros rúzs is csak sápadtá teszi. Az ilyen szabású ruhák, soha nem tetszettek és a minta is unalmas.

Két éve volt szerencsém Cannesban nyaralni, ahol rengeteg képet készítettem. Holnap azokkal a képekkel várlak Benneteket! 

Puszi,

Clau

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s