Merj önmagad legjobb változata lenni

Tegnap este folyamán feltettem egy kérdést az Instagramon, hogy meséljétek el nekem a legnagyobb félelmeteket, ami most jelen van az életetekben. Kikötöttem azt is, hogy kettőnk között fog maradni és én pedig semmit nem véleményezek, pusztán egy idézetet küldök minden egyes félelemre privátban és mindenki azt kezd vele, amit szeretne.

Rengeteg féle félelem érkezett és olyan emberek által is akikre a legtöbb ember azt mondaná, hogy “biztos minden tökéletes” az életében. Már jó ideje megtanultam, de mindennap emlékeztetem magam arra, hogy semmi sem az aminek látszik és belül mindannyian érzünk és senkinek a problémáját nem szabad elbagatelizálni és egymás problémáit összehasonlítgatni.

Itthon előszeretettel tapasztalom, hogy az emberek szeretik egymás problémáit egymáshoz mérni. Valakinek az édesanyukája haldoklik, a másiknak az autóját karcolták meg, a harmadik pedig 5 éve szingli. Lehet nagyon szélsőséges példákat hoztam, amik eltérnek egymástól, de egyiket sem szabad a másikhoz mérni.

Nem tudhatjuk a másiknak mit jelent maga az autó. Nem tudhatjuk milyen érzelmeket és megéléseket társít az autójához. Ahogy azt sem bagatelizálhatjuk el ha valaki egy hét után szakít a párjával és sír. Mi emberek ennél jóval összetettebbek vagyunk. Ahogy legtöbbször nem a végcél számít, hanem az út. Ahogy az autóban benne lehetnek gyerekkori feldolgozatlan traumák, amivel összeköttetésben van az adott történés. A magány mindenkinél mást jelent. Lehet te így érzel, de hidd el ahányan vagyunk annyian másképpen éljük át az adott helyzetet. Így mindenki problémája, elakadása, helyzete valós! Kár és felesleges egymás problémáját/elakadását/megoldásra váró helyzetét elnyomni vagy lealacsonyítani. “ Jaj neked annyi a problémád, hogy anyáddal élsz? Nekem képzeld műtik a lábam…Bár csak annyi problémám lenne.” Ismerősek ezek a megnyilvánulások? “Könnyű neked, mert mindent alád raknak a szüleid, legalább viselkedj tiszteletreméltóan!” Ki vagy te, hogy ítélkezz a másik felett? Honnan tudod, hogy neki milyen megélései vannak belül vagy éppen a családjával?

Rengeteg félelem érkezett, rengeteg aggodalom és hálásan köszönöm, hogy megnyíltatok nekem. Egyik se különb a másiknál. Mindannyian kaptatok tőlem egy kis útravalót. Egy mondatot, egy idézetet, amivel remélem ha csak egy kicsit is de a pozitív spirálba indultok el! Ne szégyelld, hogy vannak blokkok/elakadások az életed egyes vagy számos területén. Nekem is megvannak a saját démonjaim, amiken nap mint nap dolgozok! Öleld meg ezeket a blokkokat és tudd, hogy ezeket feltudod oldani magadban vagy egy kis segítséggel! Az első lépés a tér és az idő.

Sokszor kérdezitek, hogy Coachként mekkora a felelősségem egyes Ügyfélnél illetve, hogy az én életem mennyire tökéletes?

Szeretném kiemelni, hogy az én életem kicsit sem tökéletes! Nekem is megvannak a saját feladataim. A magánéletemben lehetek én az a személy, aki sír vagy olyan lépéseket tesz, amik kicsit sem érhetőek. Lehetek én a toxikus személy, ahogy a legnagyobb csoda is! Nem jövök ki én sem mindenkivel, nekem is megvannak a félelmeim, ahogy a boldog perceim is. Én is ember vagyok és nem mindenkivel működik a kémia. Ez teljesen rendben van így. Valakinek lehetek sok, elviselhetetlen, egy csoda vagy maga a fénysugár. 🙂

Self-Love Coachként meg annyi a felelősségem, hogy az ülések alkalmával melletted vagyok. Meghallgatlak, rád figyelek 100%-an és titoktartás kötelez. Magadon Te fogsz dolgozni a saját erőforrásaiddal és elhatározásoddal. Kevés véleményt mondok, szinte előfordul, hogy ülések alkalmával nem is véleményezek, pusztán beszélgetünk. Nem vállalok sok Ügyfélt, limitáltan lehet időpontot kérni tőlem, de ha elkezdünk együtt dolgozni…nos: egészen biztosan csodás dolgok születhetnek! 🙂

Merj önmagad legjobb változata lenni és kérj időpontot az alábbi e-mail címen: spiritvillage1@gmail.com ! (Kérlek vedd figyelembe, hogy jelenleg korlátozottan elérhető időpontok vannak) !

Öllelek,

Clau 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: